24 karaat goudprijs per gram

Heeft uw nog 24 karaat goud in uw bezit waar u niets meer mee doet? U kunt nu uw 24 karaat goud verkopen tegen de beste prijs bij Goudonline.nl. U kunt bij ons onder andere uw gouden munten verkopengouden ketting verkopen en andere gouden sieraden verkopen. Ook goudbaren verkopen is mogelijk bij Goudonline.nl. Wij bieden u altijd de hoogste actuele goudprijs per gram. U kunt de waarde van uw goud makkelijk berekenen met onze calculator. Vul in de calculator het gewicht van uw goud in en de zuiverheid en weet direct de waarde van uw goud.

Hoe herkent u 24 karaat goud?

Net als iedere andere goudsoort heeft 24 karaat goud zijn eigen keurteken. Dit keurteken is een stempel welke u terugziet op uw gouden object. 24 Karaat goud kunt u herkennen aan een klein keurteken waarin de aanduiding ‘999’ staat. Vindt u deze terug op uw gouden munt, sieraad of ander gouden object dan weet u zeker dat het gemaakt is van 24 karaat goud.

Wat is 24 karaat goud?

24 karaat goud is het meest zuivere goud dat bestaat. 24 karaat goud wordt ook wel ‘puur goud’ genoemd. Goud is beschikbaar in verschillende zuiverheden. Het keurteken waarmee 24 karaat wordt aangeduid is ‘999’, dit betekent dat het goud voor minimaal 99,9% uit goud bestaat. Er bestaat ook goud met een lagere zuiverheid zoals. De goudprijzen van deze soorten vindt u hier:

Goud met een hogere zuiverheid heeft ook een hogere waarde. Wanneer u 24 karaat goud verkoopt krijgt u hier dus meer voor terug. Bereken snel de waarde van uw goud door middel van onze calculator en weet direct wat uw goud waard is.

24 Karaat goud verkopen voor de hoogste prijs

U kunt uw goud online makkelijk en snel verkopen bij Goudonline.nl. Wij kunnen u altijd de beste prijs bieden, doordat wij grotendeels online werken en de kosten van onze fysieke locaties laag kunnen houden. Hier plukt u de vruchten van. 

Bij Goudonline.nl kopen wij alle gouden producten in waaronder gouden sieraden, gouden ringen, gouden kettingen, maar ook goudbaren. Meer weten over Goudonline.nl en hoe het werkt? Klik hier of vraag een gratis taxatiepakket aan. 

Om veiligheid en transparantie te waarborgen werken wij samen met:

Zo werkt Goudonline.nl

Bestel uw gratis taxatiepakket

Hiermee kunt u zonder verzendkosten uw goud naar ons verzenden.

Lees meer

Verzekerd verzenden

Uw goud is altijd volledig verzekerd naar ons onderweg met track and trace via PostNL.

Lees meer

Betaling binnen 24 uur

Wij taxeren het, bieden u de hoogste prijs en betalen binnen 24 uur uit.

Lees meer

Klantervaringen:

Veelgestelde vragen

Is goud versturen per post wel veilig?

Jazeker! Wij hebben een samenwerking met PostNL. Dit houdt in dat uw goud niet in de brievenbus hoeft, maar dat u gratis via elk PostNL-punt uw goud aangetekend naar ons kunt verzenden. U krijgt van PostNL een verzendbewijs(kwitantie) met het gewicht erop. Met dit verzendbewijs is uw goud automatisch verzekerd tot €1.000 per taxatiepakket. Deze verzekering is altijd gratis inbegrepen. Wanneer de zending bij ons binnenkomt, tekenen wij voor ontvangst.

Krijg ik mijn goud terug als ik mij bedenk?

Zeker! Bij Goudonline.nl kunt u altijd het goud wat u niet aan ons wilt verkopen terugvragen. Na de taxatie heeft u 5 dagen retourrecht (bedenktijd). Hier brengen wij enkel de verzendkosten en verzekerkosten (€18,00) voor in rekeningen.

Wat gebeurt er als mijn goud kwijtraakt?

Bij Goudonline.nl is de inhoud per taxatiepakket automatisch verzekerd tot €1.000. Deze verzekering is altijd gratis inbegrepen. Door onze samenwerking met PostNL wordt uw taxatiepakket veilig en aangetekend per pakketpost aan ons verstuurd. Mocht in het meest onwaarschijnlijke geval uw zending toch kwijtraken, dan vergoeden wij de schade onder de volgende voorwaarden:

De verzekerde kan een PostNL verzendbewijs (kwitantie) aantonen. Op deze kwitantie staat het gewicht dat door PostNL bij de verzending is geregistreerd. Goudonline.nl keert altijd de taxatiewaarde op basis van dit gewicht minus taxatiepakket uit. Wij gaan hierbij altijd uit van 14 karaat tenzij u kan aantonen dat het om een hoger karaat gaat, dan wordt de taxatiewaarde uitgekeerd op basis van dat karaat. Om hiervoor in aanmerking te komen hebben wij foto’s nodig van de keurtekens die op het voorwerp staan.

Is mijn goud ook verzekerd als het meer waard is dan €1.000?

Bij Goudonline.nl is de inhoud per taxatiepakket automatisch verzekerd tot €1.000. Deze verzekering is gratis inbegrepen. Indien uw goud meer dan €1.000 waard is, kunt u een extra taxatiepakket aanvragen en uw goud verspreid over 2 pakketten naar ons toezenden.

Als uw goud een hogere waarde heeft dan €2.000 kunt u via onze klantenservice een verzekerd transport aanvragen. Wij beschikken over verzekerde oplossingen tot €50.000. Er is dus altijd een gepast transport voor uw goud.

Twijfelt u over de waarde van uw goud? Gebruik dan onze calculator of neem contact op met de klantenservice zodat u zeker weet dat u goud volledig verzekerd is.

Bekijk alle veelgestelde vragen

Wij staan altijd voor u klaar

We zijn maandag tot en met vrijdag bereikbaar van 10:00 tot 17:00

location

Locatie Groningen

Leonard Springerlaan 35
9727 KB Groningen

Telefoon: 085 – 7732733

Maandag t/m vrijdag
10:00 – 17:00

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
10:00 – 17:00

location

Locatie Utrecht

Computerweg 22
3542 DR Utrecht

Telefoon: 085 – 7732733

Maandag t/m vrijdag
10:00 – 17:00

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
10:00 – 17:00

location

Locatie Zwolle

Zwartewaterallee 44-48
8031 DX Zwolle

Telefoon: 085 – 7732733

Maandag t/m vrijdag
10:00 – 17:00

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
10:00 – 17:00